Wanneer kies je voor glamping in eigen land?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de vakantie? Misschien is glamping dan iets voor jou! Glamping is simpel gezegd een luxe vorm van kamperen. Op kampeervakanties heb je last regen in je tent, een mogelijk slecht bed en moet je naar de gezamenlijke badruimte. Bij glamping kan je genieten van een luxe accommodatie met een heerlijk bed, een keuken, een badkamer en misschien zelfs een zwembad. De hoeveelheid luxe hangt van jou af. Glamping is al jaren bekend in het buitenland, waaronder de VS en Engeland. In Nederland werd de term iets later ontdekt, maar het is nu zeker populair. Glamping campings zijn daarom te vinden in Nederland, zowel het buitenland. Bij Villatent kan hier meer informatie over worden gevonden.

Blijf in het eigen land

Het voordeel van glamping in Nederland is dat je vaak geen lange reistijden hebt. Zelfs als de reistijd iets aan de lange kant is, bijvoorbeeld voor de kinderen, hoef je daarna geen moeite te doen om een tent op te zetten. Bovendien is een vakantie in eigen land natuurlijk superleuk! Je verblijft met glamping op een camping, dus als je zin hebt om de omgeving te verkennen heb je geen last van een taalbarriĆØre of een enorm vreemde omgeving. Daarnaast kan de andere kant van het land ook een enorm verschillend Nederland zijn van wat je bent gewend. Een leuke nieuwe omgeving om te ontdekken dus!

Kwaliteit

Natuurlijk hoef je je niet zorgen te maken over een armoedige plek. Jij bepaalt zelf de luxe van je accommodatie. De omgeving ligt bovendien ook helemaal in jouw handen. Als je wilt genieten van de luxe, maar een rustige omgeving wilt, kies dan voor een camping in het oosten van het land. Maar er zijn ook genoeg plekken in de Zuid-Holland waar je kan uitwaaien als natuurliefhebber, dus de keuzes zijn er genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *